Marketing a digitalizáció korában

Kedves Kollégák!

Az új koronavírus járvány miatt kialakult helyzet jelentős változásokat hozott a felsőoktatási feladatok ellátásában. Az EMOK2020 Szervező Bizottsága is figyelemmel kíséri az eseményeket, de az augusztusi időpont miatt jelenleg nem tartjuk szükségesnek a konferencia elhalasztását. Természetesen a járványügyi helyzet alakulásával, a résztvevők egészségének védelme érdekében ez a törekvés változhat, melyről időben értesítést adunk.Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a tanulmányok benyújtása és bírálati folyamata mindenképpen megtörténik, és az elfogadott tanulmányokat az EMOK honlapon publikáljuk, függetlenül a konferencia megszervezésétől.

Ercsey Ida a Szervező Bizottság Elnöke
Széchenyi István Egyetem, Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, Marketing és Menedzsment Tanszék, Győr


Köszöntelek az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos Konferenciájának adminisztrációs felületén. Az elkészült tanulmány feltöltéséhez kérjük, jelentkezz be (ha rendelkezel EMOK2016, EMOK2017, EMOK2018 vagy EMOK2019 konferencia fiókkal, kérjük, használd azt). Amennyiben korábban ezt nem tetted meg, feltöltés előtt e-mail címeddel regisztrálj!


A konferencia jelentkezési határideje 2020. augusztus 19.

A konferencia részvételi díj és az EMOK tagsági díj fizetési határideje 2020. augusztus 19.

A konferencia részvételi díjról és az EMOK tagsági díjról az egyesület számlát állít ki a részvételi jelentkezés során megadott személy/szervezet számára. Lehetőség van egy számlán több részvételi díjat is kiegyenlíteni amennyiben ugyanazon személy/szervezet több résztvevő díját fedezi. Kérjük, ezt a részvételi jelentkezés során jelezd. Fontos, hogy a tanulmányok csak abban az esetben jelennek meg a konferencia honlapján, amennyiben legalább az egyik szerző az online konferencia hivatalos résztvevője és a tanulmány előadásra is kerül.

Kapcsolat

Dr. Keller Veronika

Számlázás: Dús Judit