A verseny célja egy öko-innovatív és kereskedelmi potenciállal rendelkező élelmiszer létrehozása. Az esemény nyitott a magyar felsőoktatás valamennyi hallgatója számára, jelentkezni 2017. augusztus 31-ig lehet.

2017. szeptember 21-én az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) ad otthont a világ egyik legrangosabb élelmiszer innovációs verseny hazai fordulójának, az Ecotrophelianak. Egrészt a verseny izgalmas platformot teremt a téma iránt fogékony főiskolás és egyetemista korosztálynak, hogy ötleteiket megvalósíthassák. Másrészt a közönség többek között megismerkedhet a napjainkban oly népszerű molekuláris gasztronómia érdekességeivel, konyhatechnológia eljárásaival.

A verseny iránt érdeklődő főiskolások és egyetemisták 2017. augusztus 31-ig jelentkezhetnek az Agrármarketing Centrum munkatársánál, Viola Katalinnál az alábbi elérhetőségeken.

Elektronikus úton: viola.katalin@amc.hu
Postán: Viola Katalin, Agrármarketing Centrum, 1253 Budapest, Pf. 66

A verseny legjobbjai értékes díjakban részesülnek, a győztes részvételi jogot nyer az Ecotrophelia Europe 2017 nemzetközi versenyre, LONDONBA. Ezen kívül szintén ott lehet az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára szervezett Sirha Budapest 2018 kiállításon.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok és további részletek az Agrármarketing Centrum weboldalán: www.amc.hu