Nagy örömünkre szolgál, hogy a hazai marketing oktatás és kutatás szereplőit összefogó Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért elindíthatta önálló weboldalát. Weboldalunk egyfajta szakmai portálként nem helyettesíteni, hanem sokkal inkább kiegészíteni szeretné a marketing területen már elérhető információforrásokat. Célunk, hogy az egyesület tevékenységéhez, a marketing oktatók és kutatók közösségéhez kapcsolódó hírekről, lehetőségekről tájékoztassuk folyamatosan az egyesületi tagokat és a marketing iránt érdeklődőket. 

A honlap jelenleg kialakítás alatt áll, így engedje meg kedves olvasó, hogy most csak egyszerűsített tartalommal jelentkezzünk. Hosszú távú terveink között tudományos és szakmai közlemények, s nem utolsó sorban a tudomány fejlődését szolgáló vita számára kívánunk teret biztosítani, mert úgy látjuk szükséges egy online platform ahol a terület szakértői kifejthetik nézeteiket, és ami megfelelő teret biztosít a vélemények ütköztetése számára is.

A közeljövőben folyamatosan fejlesztjük tovább az oldal szolgáltatásait, ahol a saját és tagjaink hírei, rendezvényei mellett az anyaszervezetek: a Marketingszövetség és az MTA Marketingtudományi albizottsága aktualitásait is folyamatosan megjelenítjük.

A honlap elindulásával két alapvető funkció is rajtol: a MOK konferencia és az emok hírlevél. A XXI. MOK konferenciára 2015. augusztus 27-28-án kerül sor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szervezésében (további információ a konferencia honlapján http://www.congressline.hu/emok2015/). A hírlevél egy rendszeresen megjelenő tájékoztató levelünk, amelyben az előző megjelenés óta nyilvánosságra került információkat és a jövőbeni terveket juttatjuk el az érdeklődők számára. (A hírlevél regisztráció itt érhető el.) Ezek mellett fokozatosan indul majd az év során az MTA Marketingtudományi Albizottság aloldala (az albizottság híreivel és az akadémiai nívódíj információival), a tudásbázis (ahol az aktuális cikkek, tanulmányok, könyvajánlók olvashatók majd), valamint az EMOK konferencia mellett elérhető további marketinges és marketing tudományi rendezvények információi.

 

Kívánunk minden látogatónknak tartalmas időtöltést, hasznos böngészést. Észrevételét, javaslatát pedig ide várjuk.

 

 

EMOK elnökség