Idén november 17-18-án kerül megrendezésre a Magyar Marketing Szövetség közreműködésével hazánk egyik legnívósabb konferenciája, a „Nagy marketing vágta” – 27. Országos Marketing Konferencia és Marketing Masters Magyarország 50 legjobb marketingvezetőjével. A rendezvényen a marketing szakma kiemelkedő szereplői képviseltetik magukat a jövő évi marketing kihívásokra való felkészülés jegyében. Hagyományosnak mondható, hogy az MMSZ a marketing oktatókra is gondol és kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít a számunkra. Részletek és a kedvezményes jelentkezés feltételei a cikk végén olvashatók!

A rendezvény újdonsága, hogy a Marketing Masters program keretein belül Magyarország TOP50 marketingvezetői mutatják be a legújabb trendeket, a  szakmai díjakkal elismert marketing megoldásokat és kampányokat, továbbá azokat a marketingfogásokat, amelyek nélkülözhetetlenek a tartalommarketing területén, valamint a sikeres és hatékony  márkaépítés és reklámozás során. A TOP50-es listát a szakmai szervezetek elnökeiből és a piacvezető ügynökségek vezetőiből álló zsűri szavazatai alapján állították össze.

A rendezvény változatos programjai és inspiráló előadói hozzájárulnak ahhoz, hogy a konferencián résztvevők felkészülten várják a 2017. évi marketing kihívásokat. A rendezvény kiváló lehetőség a szakma képviselőinek és a marketing szakma iránt érdeklődőknek egyaránt. 

A konferenciával kapcsolatban további információk érhetőek el a www.marketingkonferencia.hu weboldalon.

Az MMSZ az EMOK tagok részére kedvezményes 26.500 Ft+áfa / fő árat biztosít, amennyiben a jelentkezők száma eléri a 20 főt. Ha 20 főnél kevesebb a jelentkező, akkor 32 000 Ft + áfa / fő a konferencia díja, amely még mindig sokkal alacsonyabb, mint kedvezmény nélkül. Jelentkezni lehet Veres Zoltánnál (zveres@gtk.uni-pannon.hu).