2018. november 22-én már harmadik alkalommal rendezi meg a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete a fogyasztás tudományos kutatásával foglalkozó rendezvénysorozatát III. Interdiszciplináris Fogyasztás Szimpóziumot „Értékek, életstílus, fogyasztás a generációk metszetében” címmel. Idén a rendezvényt Zeller Gyula alapító professzor emlékének ajánlják.

Céljuk, hogy időről-időre teret adjanak a különböző tudományterületeken elért új fogyasztáskutatási eredmények bemutatásának és megvitatásának, valamint, hogy tovább erősítsék a témával foglalkozók közötti együtt gondolkodást, együttműködést. Az alapelv továbbra is az interdiszciplináris megközelítés.

A szimpózium kiemelt témakörei az alábbiak: életstílus, ageing (öregedés), egészség, kultúra, média, táplálkozás, turizmus.

A rendezvényre szeretettel várják azon fogyasztás- és életstíluskutatók, fogyasztói magatartáskutatók jelentkezését, akik szívesen bemutatják új vizsgálati eredményeiket. Előadásra jelentkezni a fogyasztas.szimpozium@ktk.pte.hu e-mail címre küldött absztrakttal lehet 2018. október 29-ig. A jelentkezőknek 2018. november 3-ig küldenek visszajelzést a jelentkezés elfogadásáról.

A szimpóziumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2018. november 15-ig lehet az alábbi linken: http://ktk.pte.hu/szimpozium_reg