Az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság Marketingtudományi Albizottság ebben az évben is meghirdeti Publikációs Nívódíját, szakkönyv és folyóirat cikk kategóriában.

A jelöltek közüli választásról, a Díj odaítéléséről az Albizottság által felkért Nívódíj-szakértői testület dönt, melynek elnöke Veres Zoltán, a Pannon Egyetem professzora.

A jelölés ajánlás alapján történik, melyre minden köztestületi tag jogosult.

Az MTMT, a Magyar Tudományos Művek Tára alapján összeállításra került a marketinges albizottsági és köztestületi tagok 2016-évi szakkönyv és folyóiratcikk publikációs listája, melyet május 10-ig minden köztestületi tag elektronikusan megkap, illetve cikkünk mellékleteként is elérhető.

A listából mind a szakkönyv, mind a folyóiratcikk kategóriában mindenki maximum 3-3 művet (sorrend nélkül) javasolhat a nívódíjra: További, esetleg az adatbázisban nem szereplő szakkönyv, folyóiratcikkek is beírható, jelölhető!

A jelölést tartalmazó fájl 2017. június 12-ig kell eljuttatni a zveres@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre.

A Nívódíj-bizottság elnöke a jelölések összesítése alapján, a legtöbb ajánlás kapott 3-5 jelöltet terjeszti a szakértői testület elé, a két díjazandó publikáció kiválasztására.

A díjak átadására az EMOK éves konferenciáján, ez évben Pécsett kerül sor.

Prof. Dr.Hetesi Erzsébet
a Marketing Albizottság elnöke

 

 Nívódíj publikációs lista letöltése