A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara alapításának 50 éves évfordulója alkalmából tudományos konferenciát rendez Változás, Újratervezés és Fejlődés címmel. A konferenciához kapcsolódóan rendezzük meg idén a Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpóziumot 2020. november 5-én, amire magyar és angol nyelvű előadásokat várunk az alábbi témakörökben.

  • Változások a fogyasztási mintázatokban
  • Változások a fogyasztás társadalmi megítélésében
  • Változások a fogyasztás megítélésében az egyes tudományterületeken
  • Változások a turisztikai fogyasztás megítélésében

Jelentkezni az angol vagy magyar nyelvű előadások kivonatával (1000-2000 karakter között) lehet 2020. szeptember 28-ig. A rendezvényre szeretettel várjuk azon fogyasztás- és életstíluskutatók, fogyasztói magatartáskutatók, valamint a témával foglalkozó gyakorlati szakemberek jelentkezését, akik szívesen bemutatnák új gondolataikat, új kutatási, vizsgálati eredményeiket egy 20 perces előadásban. Jelentkezni a fogyasztas.szimpozium@ktk.pte.hu e-mail címre küldött absztrakttal lehet. A jelentkezések elfogadásáról szeptember 30-ig küldünk értesítést.

A kari konferencia 2020. november 5-6. között kerül megrendezésre, helyszíne – amennyiben lehetséges - a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudomá­nyi Kar, Pécs, Rákóczi út 80. A konferenciára regisztrálni 2020. október 1-től lehet.