A kvalitatív kutatást jelentőségéhez képest meglehetősen keveset használja a hazai marketingtudományi közösség. A workshop célja a dilemmák feltárása, a dilemmákra való reflektálás, valamint némi kedvcsinálás.

Az EMOK feladatának tekinti olyan workshopok szervezését, amelyek elősegítik az oktatási és kutatási tapasztalatok cseréjét, képességek fejlesztését. Második kutatásmódszertani workshopunk előadója Mitev Ariel a Budapesti Corvinus Egyetem docense.

A workshop interaktív, melynek során áttekintésre kerülnek a kvalitatív kutató által betölthető szerepek, a kvalitatív kutatás folyamata, különös tekintettel a kódolás során alkalmazható technikákra. A workshop során reflektálunk a résztvevők által felvettet legfontosabb dilemmákra is.

Kérjük, hogy a jelentkezéssel együtt önreflexiót is küldj „Viszonyom a kvalitatív kutatáshoz” címmel. Fél oldalban írj a kvalitatív kutatással kapcsolatos tapasztalataidról, a kutatási módszerhez kapcsolódó véleményedről, élményeidről.

Jelentkezni az info@emok.hu címen lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. január 15.

EMOK tagoknak a részvétel ingyenes.
Nem EMOK tagok számára a részvételi díj 3000 Ft, amelyet az EMOK számlájára kérünk átutalni (Magnet Bank 16200223-10038989).

Időpont: 2018. január 23, kedd 10-13.30 óra
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, 3005-ös terem